VV Geri a ValóVilágban fogant babáról beszélt

A ValóVilág12 bronzérmese, VV Geri élő adásban osztotta meg gondolatait az RTL Reggeli című műsorában a villában fogant babájáról és arról, hogy mit bán meg a történtek kapcsán.

A ValóVilág tizenkettedik évadának lezárultával VV Geri, aki a harmadik helyen végzett, és a győztes VV Ádi az RTL Reggeli műsorában meséltek élményeikről. Geri elmondta, hogy a villában töltött idő alatt megtanulta, hogy nem szabad menekülnie a problémái és érzelmei elől, és hogy a játék során iszonyatosan kiteljesedett. A népszerűségre azonban nem volt felkészülve, és úgy érzi magát, mint egy elveszett gyerek a nagyvilágban.

A műsorvezető, Peller Anna kérdésére, hogy megbánt-e valamit a villalét során, Geri kifejtette, hogy felelőtlennek érzi magát, amiért VV Renivel közösen gyermeket nemzettek. Azt is hozzátette, hogy várom, hogy beszélhessen erről komolyabban a szüleivel és Renivel is. Ezt az egy dolgot csinálná másképp, de minden más pillanatot megélt és szeretett volna kimaxolni a villalétét.

VV Geri a műsorban azt is elárulta, hogy műsorvezető szeretne lenni, míg a győztes Ádi a sport felé orientálódna, és az ezüstérmes Kikidi ceremóniamesterként keresné a kenyerét. Geri biztosította a támogatásáról állapotos barátnőjét, Renit, de elismerte, hogy felelőtlennek érzi magát a történtek miatt. A Való Világ fináléja után Geri és Reni együtt töltötték az éjszakát, és egy szórakozóhelyen ünnepelték a játék végét a korábbi VV-győztesekkel, villatársaikkal és a stábtagokkal.

Geri az Instagram-sztorijában is megosztotta érzéseit, ahol azt írta, hogy igyekszik a valóságba visszarázódni, de egyelőre úgy érzi magam, mint egy idegen. Köszönetet mondott a támogatásért, és szeretetét fejezte ki a követői felé.