Melania Trump és Kútvölgyi Erzsébet: Két nő, két történet

Melania Trump, az egykori first lady, aki eddig csak ritkán osztott meg részleteket magánéletéről, hamarosan memoárját jelenteti meg, míg Kútvölgyi Erzsébet, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznő, egy podcastban beszélt arról, hogy majdnem felhagyott a színészettel.

Melania Trump, aki hivatali ideje alatt keveset árult el magáról, most változtat ezen a hozzáálláson. Ősszel jelenik meg első memoárja, amelyben "egy nő erőteljes és inspiráló történetét" ismerhetjük meg, aki "a saját útját járta, legyőzte a megpróbáltatásokat, és a kiválóság mintaképévé vált". A könyv, mely a Skyhorse Kiadó gondozásában jelenik meg, intim portrét ígér Melania Trump rendkívüli életéről, személyes történetekkel és családi fotókkal, amelyeket korábban sosem osztott meg a nyilvánossággal. A könyv megjelenésének pontos dátumát még nem közölték, és nem tudni, hogy a könyv még a novemberi választások előtt megjelenne-e. A memoár két verzióban jelenik meg: a színes, dedikált, gyűjtői példány 150 dollárba, az egyszerűbb kiadás 40 dollárba fog kerülni. Melania Trump, Donald Trump harmadik felesége, rejtélyes figurája az amerikai közéletnek, és még akkor is igyekezett megőrizni a magánéletét, amikor first ladyként volt hivatalban.

Kútvölgyi Erzsébet, aki már ötven éve a Vígszínház oszlopos tagja, a Heti Libazsír podcastban mesélt arról, hogy egy időben majdnem felhagyott a színészettel. A Halhatatlanok Társulatának örökös tagja elárulta, hogy az egyik fia szemrehányása miatt gondolkodott el a szakma elhagyásán. A gyermek sértődötten szóvá tette, hogy "minden normális anya délután 5-kor hazaér a munkából", ami a színésznőt mélyen megérintette. Kútvölgyi Erzsébet sírva fakadt, és elgondolkodott azon, hogy többé nem lép színpadra, sőt, házvezetőnőnek áll. Végül azonban fia további szavai megváltoztatták döntését, és rájött, hogy nem csinált annyira rosszul. A színésznő fia ma már New Yorkban él.