Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága válságban?

Jennifer Lopez Instagramon mutatta meg 16 éves ikergyerekeit, Maxot és Emmet, akiket Marc Anthony énekessel közösen nevel. Az énekesnő ritkán oszt meg képeket gyermekeiről, de most egy három fotóból álló bejegyzésben megmutatta, milyen nagyra nőttek. Az első képen fiával, a másodikon lányával mosolyog, végül pedig az ikrek egy régi közös fotóját is mellékelte. Max már magasabb, mint JLo, és édesapja, Marc Anthony hasonmása. Lopez a fotókhoz "A teljes szívem!" szöveggel fejezte ki érzéseit, és a bejegyzésben Paris Hilton is megerősítette egyetértését egy kommentben.

Jennifer Lopez nemrég ünnepelte 55. születésnapját Bridgerton tematikájú születésnapi ünnepséggel, de férje, Ben Affleck nélkül. A Page Six szerint a házasságuk megromlott, mivel a nyarat külön töltötték, és Affleck még egy új házat is vásárolt a nyugati parton.

Ben Affleck és Jennifer Lopez kapcsolata húsz év után újraéledt, és két évvel ezelőtt összeházasodtak. Azonban a közelmúltban a színész kiköltözött közös otthonukból, és egy 20,5 millió dollár értékű luxusvillát vásárolt magának Los Angelesben. A rajongók reménykednek a pár újbóli egyesülésében, de a jelek szerint erre egyre kevesebb az esély.

A TMZ információi szerint Affleck új otthona 5 hálószobával, 6 fürdőszobával, több étkezőhelyiséggel, gardróbokkal, hatalmas nappalival, dolgozószobával és médiaszobával van felszerelve, és egy vendégház is található a hatalmas telken. Eközben Lopez és Affleck közös luxusingatlanjukat árulják, és néhány műtárgyukat is meghirdették. Egy bennfentes szerint Affleck soha nem volt boldog abban a házban, mert túl messze volt a gyermekeitől, míg Lopez számára a villa túl nagynak bizonyult.