A ValóVilág 12 döntője: Ádi a győztes

Vasárnap este lezárult a ValóVilág 12. évada, ahol a 37,65 millió forintos fődíjat Ádi szerezte meg egy szoros szavazás eredményeként.

A reality show fináléjában három versenyző maradt állva: Kikidi, Geri és Ádi. A műsor során a nyeremény összege változott, végül a jelentős összegű fődíj sorsa egy izgalmas estén dőlt el. A stúdióban kezdődő adásban először a bronzérmes kilétét tárta fel a szavazás, ahol Geri 25,57 százalékkal lett a harmadik helyezett.

A verseny ezt követően két szereplő között folytatódott, és a szavazatok 45-55 százalékos arányban döntöttek Ádi javára. A 25 éves párbaj-rekorder férfi meghatottan, de büszkén emelte magasba a nyeremény csekkjét.

Ádi a győzelme után elárulta, hogy a fődíjból szeretne családjának is juttatni, akik mindig mellette álltak. Külön kiemelte, hogy nem csak anyagiakban, hanem szeretetben és biztonságban is mindig támogatták. A győztes tervei között szerepel, hogy valamilyen formában visszaadja nekik azt, amit kaptak, akár egy közös utazás keretében. Emellett a húgának szeretné megvenni az álomautóját, és bár a további szerepléseket sem zárja ki, leginkább a sportos lehetőségeknek örülne.

A fináléban vele szemben álló Kikidi elismerve ellenfele pozitív tulajdonságait, örült Ádi győzelmének. A két versenyző kézen fogva várta a végeredményt, ami Ádi szerint is emlékezetes pillanat volt. Kikidi hozzátette, hogy ők hárman, a fiúk megbeszélték, hogy akárki nyer, az első utalást szétosztják egymás között, és ő a maradékot testvérének adta volna, hogy építkezni tudjon. Kikidi a jövőben is szeretne a médiában maradni, és szinte akármire képes lenne, amíg az "nem megy el egy csúnya irányba".

Az újdonsült apuka, Geri a harmadik helyen végzett, és bár a bronzérem mellett neki elég nagy ajándék az is, hogy édesapa lehet, ő is szeretne a médiában maradni, főként a műsorvezetés terén szeretne tevékenykedni.