Álomotthonná válik Sárközi Ákos és felesége lakása

Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf és felesége, Évi a tavalyi év során megkezdték otthonuk átalakítását, hogy megvalósítsák álmaik otthonát, és mostanra a konyha is elkészült, amely lenyűgöző lett. A felújítás során a praktikum volt az elsődleges szempont, így egyedi megoldásokat alkalmaztak, például egy beépített szekrényt, amely egy üvegfal mögé rejtett hűtőt és tálalót is magában foglal. Ákos a konyha bemutatásában kiemelte, hogy a borhűtő érintésre nyílik és záródik, a főzőlap különleges, tekergethető, és egy különleges elszívó rendszerrel rendelkezik, ami a főzőlap közepén található és nem zajos.

A házaspár a belső dizájn finomításain dolgozik, miközben Sárközi Ákos új kihívások elé néz: hamarosan bokszkesztyűt húz a Sztárbox következő évadának könnyűsúlyú kategóriájában. A Sztárbox 2023-as évadában több híresség, köztük Czutor Zoltán zenész, Henry Kettner influenszer és Németh Kristóf színházigazgató, színész is ringbe száll. A férfi könnyűsúly kategóriájának versenyzői között találjuk Dóra Béla színészt, Horváth Tamás énekest, Miller Dávid színész–műsorvezetőt, Pachert Balázst üzletembert, Sánta Lászlót színészt, Sárközi Ákost, Varga Ádám színészt, valamint Varga Viktor énekest.

A séf és felesége által megálmodott konyha nem ipari jellegű, hanem egy közösségi teret képvisel, ami minden igényüket kielégíti. Sárközi Ákos szerint, ha a séf boldog, akkor a család is boldog, ami a konyha bemutatása után hangzott el. Az átalakítás során többször is módosítaniuk kellett elképzeléseiket, de a végeredmény minden erőfeszítést megért.

A Sztárbox nehézsúlyú kategóriájában is izgalmas összecsapások várhatók, ahol sportolók, művészek, influenszerek mérik össze erejüket. A férfi nehézsúlyú versenyzők között olyan nevek szerepelnek, mint Czutor Zoltán zenész, Henry Kettner influenszer, Király Péter kommunikációs szakember, Lmen Prala rapper, Mészáros András színész, Németh Kristóf színházigazgató-színész, Noszály Sándor olimpikon teniszező és Pulai Imre olimpiai bajnok kenust. A közvetítések hangulatát Csobot Adél, Szujó Zoltán és Héder Barna műsorvezetők, valamint Both András ring-speaker és Kovács Kokó István szakkommentátor fogják emelni. Az összecsapásoknak ebben az évadban is a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpont ad otthont.

A Sztárbox új évadában bevezetett férfi középsúly kategória sztárjai között találjuk Danny Blue mentalistát, Herceg énekest, Király Viktor énekest, Pápai Joci énekes-műsorvezetőt, Shane Tusup vállalkozót, Torghelle Sándor egykori válogatott labdarúgót, Törőcsik Dani tetoválóművészt és Veréb Tamás színész-énekest. A női versenyzők között a pehelysúly súlycsoportban Földes Eszter színésznő, Lola énekesnő, Pap Dorci influenszer és Schobert Lara influenszer, míg a könnyűsúly súlycsoportban Dér Heni énekesnő, Hódi Pamela influenszer, „Nemazalány” énekesnő és Sápi Vivi influenszer mérik össze tudásukat. A verseny nem veszélytelen, mint írtuk, súlyos sérüléseket szenvedtek az előző – a hatóság által többször is megbüntetett – széria versenyzői.