Michl Juli titkos esküvője

Instagram-oldalán keresztül osztotta meg Michl Juli, az Oltári csajok és Apatigris sorozatokból ismert színésznő, hogy férjhez ment. A rajongók így betekintést nyerhettek a színésznő boldog napjába.

Michl Juli, aki az Oltári csajok, az Apatigris és A tanár sorozatokból vált ismertté, kevesebb mint egy évvel az eljegyzése után mondta ki a boldogító igent. Az esküvőről közös fotót posztolt Instagram-oldalán, amelyen láthatóan boldog és szerelmes a férjével.

A színésznő a következő szavakkal fejezte ki háláját: "Hála! A férjemnek, aki megmutatta nekem, hogy van a világon tiszta, önzetlen és határtalan szeretet, szerelem. A családomnak, akik támogatnak minket. A barátainknak és rokonainknak, akik segítenek bennünket. És legfőképpen hála Istennek az életemért. 2024.06.22. Sütött a nap, fújt a szél, esett az eső. Megkaptunk mindent :)".

Az esküvői szertartást egy hónapig titokban tartották, így a rajongók csak most tudhattak meg róla, hogy a 33 éves színésznő már hivatalosan is megházasodott. Korábban a Blikk is beszámolt arról, hogy Michl Júliát eljegyezték, amit egy fekete-fehér képpel jelentett be a közösségi médiában. Az esküvő pontos dátuma 2024. június 22. volt, amely napról a színésznő megosztott egy fotót, amelyen gyönyörű menyasszonyként tündököl.

A színésznő tavaly a Joy-nak adott interjújában elárulta, hogy nagyon szeretne anya lenni. Michl akkor úgy fogalmazott: „Imádom a munkámat, de a boldogságnál nincs fontosabb. Büszke vagyok az elért sikereimre és szeretnék is fejlődni az évekkel, ám az biztos, hogy az, ami most boldogságot ad, lehet, hogy holnap már messze nem lesz olyan lényeges számomra, mint ma.”