Keanu Reeves térdsérülést szenvedett a Good Fortune forgatásán

Keanu Reeves a The Late Show című talkshowban beszélt arról, hogy súlyos térdsérülést szenvedett a Good Fortune című vígjáték forgatásán, amelyet Aziz Ansari írt és rendezett, és amelyben Seth Rogen is szerepel.

A színész elmesélte, hogy egy hideg merülés utáni jelenet forgatása közben próbált felmelegedni, amikor egy szőnyeggel letakart padlómélyedésbe lépett és elesett. "Lassított felvételben estem el. A karommal tudtam tompítani az esést, de a térdem nem mozdult, és alám került és beütöttem. A térdkalácsom beütöttem, ami megrepedt, mint egy krumplis chips" - idézte fel a balesetet Reeves. Kezdetben úgy gondolta, hogy nem sérült meg, de később rájött, hogy a térde "szétrobban", ami arra utalt, hogy komoly a sérülése.

Reeves sérülése ellenére nem hagyta abba a forgatást, és a munkálatokat nem kellett miatta leállítani. "A komédia nehéz, ember" - jegyezte meg viccelődve a színész. Aziz Ansari korábban dicsérte Reevest, amiért a térdsérülése ellenére is folytatta a filmforgatást. "Mindent leforgatott, kivéve néhány jelenetet, ahol salsa táncra volt szüksége. Azt mondta: 'Majd én megcsinálom! Mi meg: 'Keanu, nyugodj meg. Majd megcsináljuk a salsa táncot, ha meggyógyult a térded" - emlékezett vissza Ansari.

A Variety beszámolója szerint a baleset nagyjából 15 nappal a munkálatok megkezdése után történt. Keanu Reeves egyik ikonikus filmje, a Féktelenül, nemrég ünnepelte a 30. évfordulóját. A színészt a forgatáson mankóval is fotózták le, de a munkának nem kellett leállnia, néhány salsázós jelenetet kivéve tudták folytatni.