Lékai-Kiss Ramóna és a Bridgerton sztárja, Simone Ashley a Hungaroringen

A hétvégi Magyar Nagydíj nem csak a verseny miatt vonzotta a figyelmet, hanem a hírességek jelenléte is fokozta az esemény fényét. Lékai-Kiss Ramóna, a TV2 műsorvezetője, férjével, Lékai Mátéval és kisfiával, Noéval együtt látogatott ki a Hungaroringre, ahol nem csak a verseny izgalmait élvezhette, hanem egy közös fotó erejéig összefutott Simone Ashley-vel, a Bridgerton család és a Szexoktatás sztárjával is.

A közös képet Lékai-Kiss Ramóna osztotta meg közösségi oldalán, amelyen a következő szöveget fűzte hozzá: "Hello Bridgerton 😎" . A kép alapján úgy tűnik, hogy a 29 éves brit színésznő, aki a népszerű sorozatban Kate Sharmát alakítja, örömmel állt modellt a magyar műsorvezető mellett .

A műsorvezető egy másik bejegyzésében pedig arról számolt be, hogy ötéves kisfiával, Noéval érkezett a helyszínre, és egy emlékezetes fotót is készítettek Szujó Zoltánnal, miközben Noé kedvenc csapatának készülődését is megfigyelhették a boxutcában . A hétvége során több híresség is megfordult a versenypályán, köztük a kétszeres Oscar-díjas amerikai színész, filmproducer Brad Pitt, aki éppen Forma-1-es filmet forgat, valamint Javier Bardem, az F1 című film másik sztárja, és a divatmogul Tommy Hilfiger is .

Brad Pitt a Magyar Nagydíj hétvégéjén ismét találkozott egy magyar rajongójával, Szabó Renátával, aki két héten belül másodszorra is szerencsés volt egy közös fotó erejéig. A színész kedvesével, a 26 évvel fiatalabb Ines de Ramonnal érkezett, és a rajongók szerint nagyon türelmes és kedves volt, mindenkihez odafordult, aki kérte a közös fotót .

A Magyar Nagydíj tehát nem csak a sportrajongók, hanem a sztárok kedvelt találkozóhelye is volt, ahol a verseny mellett a közös fotózkodások is teret kaptak. Lékai-Kiss Ramóna és Simone Ashley közös képe mellett a műsorvezető és férje, Lékai Máté a spanyol operaénekes, Plácido Domingo oldalán is pózolhattak, így a hétvége igazán emlékezetes események sorozatát hozta számukra . Lékai-Kiss Ramóna és Simone Ashley közös képe pedig bizonyára sokak irigykedését váltotta ki . A VIP területen többek között megjelentek Azahriah, Tommy Hilfiger, Simone Ashley és Damson Idris a Forma-1-es film szereplői, illetve a film rendezője Joseph Kosinski, valamint Placido Domingo is .