Titokban férjhez ment a TV2 gyönyörű sztárja

A Next Top Model Hungary versenyzője, Szaniszló Kitti, aki a műsorban a középmezőnyig jutott, titokban összeházasodott szerelmével, Matuz Ádámmal. A lagzi sztárvendége Ruszó Tibi volt, az X-Faktor egykori győztese.

Szaniszló Kitti, a Next Top Model Hungary egykori versenyzője, aki a műsorban a középmezőnyig jutott, alig három héttel az eljegyzés után mondta ki a boldogító igent Matuz Ádámmal. A gyönyörű menyasszony három különböző ruhában tündökölt a nagy napon. Az esküvő idilli környezetben, egy gyönyörű kinti helyszínen zajlott, ahol a szűk családi és baráti kör vett részt az ünnepségen.

A tévés szereplés után Szaniszló Kitti a fotós és videós munkák felé fordult, ahol találkozott jövendőbelijével, Matuz Ádámmal, aki szintén ezen a területen tevékenykedik. A pár már együtt is él, és a közös munka mellett a magánéletben is egymásra találtak. Az eljegyzés a Balatonon történt, ahol Ádám megkérdezte Kittitől, hogy akar-e a felesége lenni, amire a válasz igen volt.

Az esküvői ceremónián és a lagzin is fantasztikus hangulat uralkodott, amit tovább emelt Ruszó Tibi fellépése, aki az X-Faktor egykori győzteseként szórakoztatta a násznépet. Szaniszló Kitti az esküvőről több képet is megosztott Instagram-oldalán, amelyekből a követői is megcsodálhatták az esemény pillanatait. Követői, köztük Schobert Lara is sok boldogságot kívántak a poszt alatt az ifjú párnak.

Igen, elsősorban Mi házasok szerettünk volna lenni, az eljegyzés csak ráadás

– árulta el egy erről érdeklődő komment válaszában Szaniszló.