Molnár Ferenc Caramel a házasságról és hűtlenségről beszélt

Molnár Ferenc Caramel, a Megasztár egykori győztese, a házasság szentségéről és a hűtlenség elutasításáról beszélt a TV2 Titkok Ramónával című műsorában.

A TV2 Play legújabb műsorában, a Titkok Ramónával című videós podcastban, ahol korábban már Tóth Gabi, Till Attila és Szabó Zsófi is megosztották személyes titkaikat, Molnár Ferenc Caramel is őszintén nyilatkozott a házasságról és a hűtlenségről. Az énekes hangsúlyozta a házasság szent jellegét, és kijelentette, hogy a kapcsolatukat soha nem árulná el senkinek. "Akárki akármit gondol vagy bármi a divat, szerintem a házasság egy szent dolog. Nem véletlenül hívjuk úgy, hogy a házasság szentsége. Mert tényleg az. Nemcsak a feleségemet kell tisztelnem ebben a kapcsolatban, hanem saját magamat is, azáltal, hogy a mi egységünket, a mi szerelmünket, a mi kapcsolatunkat soha nem árusítanám ki senkinek. De nemcsak ezért nem csapom a szelet senkinek meg nem vonzódok másik nőhöz, mert hogy ez ciki" – mondta Caramel.

Caramel továbbá kifejtette, hogy bár mások számára furcsa lehet, ő egyáltalán nem érez késztetést arra, hogy más nőkkel legyen. A környezetében látott megcsalási eseteket pótcselekvésnek, frusztráltságból fakadó jópasiskodásnak és jócsajoskodásnak tartja. "Valamilyen visszajelzés hiányzik nekik, amit keresnek. Valami frusztráció. Én azt gondolom, hogy egy felnőtt ember – egy felnőtt férfi vagy egy felnőtt nő – életébe ez már nemhogy nem fér bele, hanem ez már a szánalmas kategória" – fogalmazott az énekes.