Freddie és a vendéglátás kihívásai

A Rising Star felfedezettje, Fehérvári Gábor Alfréd, ismertebb nevén Freddie, a zenei pályafutása mellett új területen is kipróbálta magát: saját fagylaltozót és specialty kávézót nyitott Szobon, a Dunakanyarban. A Rádai névre keresztelt hely a nagymamája leánykori nevét viseli, ezzel is tisztelegve a családtag előtt.

Freddie a vendéglátóiparban szerzett tapasztalatairól mesélt, és arról, hogy a pandémia idején rádöbbent: nem támaszkodhat kizárólag a színpadi fellépésekre. Új bevételi forrást kellett találnia, ami nem volt egyszerű feladat. "Az első időszak pokolian nehéz volt, hirtelen óriási felelősség szakadt a nyakamba. Ötvenhat napot dolgoztam megállás nélkül, ami egyértelműen nem egészséges, de szükség volt rá" - idézte fel a kezdeti nehézségeket. Azóta a helyzet javult, és hetente már csak 2-3 napot tölt a kávézóban.

A kávézóban egy emlékfal is helyet kapott, ahol a vendégek felírhatják nagyszüleik kedvenc idézeteit, ami számára különösen szívhez szóló. Freddie a vendéglátás mellett énekesként, műsorvezetőként és apaként is próbál helytállni, ami nem mindig könnyű feladat. "Az apaság, a család az első, minden más csak ezután jön" - hangsúlyozta, hozzátéve, hogy a gyerekekkel való foglalkozásra is nagy hangsúlyt fektetnek, és ha szükséges, a felesége édesanyja áll rendelkezésre, hogy segítsen.