"Vettem pisztolyt is" - Wahorn András öngyilkos akart lenni: megdöbbentő vallomás

Wahorn András, a neves képzőművész, a Probléma Hajóssal és Márkóval című YouTube-műsorban tárta fel lelki vívódásait és a magány okozta szenvedéseit, amelyek olyan mélyrehatóak voltak számára, hogy az öngyilkosság gondolatával is játszott.

A művész elmondta, hogy képtelen az emberekkel való kapcsolódásra, és ez a magány annyira megviseli, hogy komolyan fontolgatta az életének véget vetését. Wahorn bevallotta, hogy még egy pisztolyt is beszerzett e célból. A műsorban Hajós András felvetette, hogy vannak emberek, akik önmagukban is képesek kiteljesedni, és nem szorulnak mások társaságára. Wahorn erre reagálva elárulta, hogy éppen ez az érzés tartja életben, és bár a magány gyakran elviselhetetlennek tűnik számára, a kertje szépsége mégis képes megnyugtatni. Azt is hozzátette, hogy a vidéki életet ajánlja minden csalódott nyugdíjasnak, mint lehetséges megoldást a magányra.

: "Vettem pisztolyt is" - Wahorn András öngyilkos akart lenni: megdöbbentő vallomás, Probléma Hajóssal és Márkóval című YouTube-műsorban beszélt a képzőművész.