Tobey Maguire és a 29 évvel fiatalabb modell szerelme

Úgy tűnik, Tobey Maguire, a Pókember-filmek sztárja újra szerelmes lett. A világhírű színész egy nála 29 évvel fiatalabb modell, Lily Chee személyében találta meg a boldogságot, akivel nemrégiben együtt fotózták le őket.

Tobias Vincent Maguire, ismertebb nevén Tobey Maguire, a Pókember-filmek Peter Parker szerepével vívta ki a közönség szeretetét. A színész, aki eredetileg séfnek készült, végül anyja hatására választotta a színészetet, amikor elfogadott tőle egy százdolláros bankjegyet, hogy a főzőtanfolyam helyett a drámakört válassza a gimnáziumban. Maguire a középiskolai tanulmányait is félbehagyta, hogy a színészi pályára koncentrálhasson, és csak hírneves színészként tette le az érettségi vizsgáit.

A 49 éves színész magánélete általában rejtély marad a nyilvánosság előtt, így sokak számára váratlanul érkezhetett a hír, hogy újra rátalált a szerelem. Maguire a modell, Lily Chee személyében talált rá újra a boldogságra. A párt Michael Rubin üzletember partiján fotózták le, ahol a fehér volt a dresszkód. A képek tanúsága szerint a színész és a fiatal modell jól mutatnak együtt.