Soma Mamagésa 14 éves koráról vallott

Spitzer Gyöngyi, ismertebb nevén Soma Mamagésa, nemrégiben egy Instagram-bejegyzésben osztott meg egy régi igazolványképet, amely 14 éves korában készült róla, és hosszan beszélt arról, hogy mennyire nem volt kibékülve akkoriban a külsejével.

Az előadóművész a posztban elmesélte, hogy gyermekkora óta küzdött a megjelenésével kapcsolatos önbizalomhiánnyal. Kifejtette, hogy már tizenegy éves korában, az első menstruációja után kezdett elviselhetetlennek találni a haját, amely egy év alatt "szőrré" változott, és a gimnazista évei alatt a pattanások is megjelentek, amiket krémpúderrel próbált eltakarni, de ez csak rontott a helyzeten.

Soma Mamagésa arról is beszélt, hogy a húszas évei közepéig úgy érezte, állandó maszkot visel, és olyan rútnak látta magát, hogy úgy gondolta, nem lenne korrekt az emberekkel szemben, ha az utcára menne. Emlékezett arra is, hogy 14 éves korában egy megyei irodalmi versenyen szerzett tudásának köszönhetően osztálytársaival eljutott egy úttörőtáborba Zánkára, ahol egy szépségversenyt szervezett, amelyen minden arcrészre és fontosabb testrészre külön kategóriát hozott létre. Ironikus módon, éppen ezen a helyen tartotta később élete első női táborát, ahol a nőtársait segítette gyógyulni.

Az előadóművész azt is megosztotta, hogy a nehézségek és traumák átformálásában látja élete fő célját és lényegét, és hogy a transzformáció terjesztése a küldetése. Hozzátette, hogy a nehézségek és traumák megértésével erővé, bölcsességgé és átadható tudássá válhatnak, ami a 808 Nő teremtő ereje rendezvénysorozatának is az alapja.

Végül megemlítette, hogy nemrég Magyarország második legszebb középkorú nőjének választották egy online szépségversenyen, amiről szintén megosztotta gondolatait.