Bánkitó Fesztivál: Politikus Diszkó a KERET színpadon

A Bánkitó Fesztivál idén egy új programmal bővül, ahol a magyar demokrácia kerül reflektorfénybe a KERET színpadon, ahol a meghívott politikusok kedvenc zenéire táncolhat a közönség.

A Bánkitó Fesztivál hagyományosan nemcsak a zenei, hanem a közéleti és kultúrpolitikai eseményeknek is teret ad. Idén a fesztivál harmadik napján, pénteken este hét és nyolc óra között kerül megrendezésre a Politikus Diszkó, ahol a meghívott politikusok – köztük Orbán Viktor, Gyurcsány Ferenc, Kövér László, Kunhalmi Ágnes, Cseh Katalin és Kovács Gergely – kedvenc zenéire bulizhatnak a résztvevők. A vendéglistán további neves politikusok is szerepelnek, mint például Magyar Péter, Ungár Péter, valamint a "Deutsch EP-listavezető úr és Sulyok köztársasági elnök úr" a Tamások klánjából.

A buli házigazdája Dé:Nash lesz, aki a politikai aktualitások terén ismert és elismert figura.

Az idei fesztivál hívószava a "tudathasadás", ami a színházi, képzőművészeti, irodalmi és civil programok, valamint az interaktív workshopok témáihoz is kapcsolódik. A fesztivál szerdán veszi kezdetét és szombatig tart, további információk a fesztivál hivatalos oldalán érhetők el.