Nyári Edit mesterdiplomát szerzett

Nyári Edit énekesnő sikeresen befejezte a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karának klasszikus énekművész szakát, és második mesteri diplomáját vehette át, mindezt két kisfia nevelése mellett.

Az énekesnő, aki két gyermeket nevel – egy ötéves és egy kétéves fél éves kisfiút –, nagy örömmel jelentette be, hogy elvégezte az egyetemet. Nyári Edit a gyermeknevelés és az éneklés mellett is kitartott amellett, hogy folytassa tanulmányait, és most büszkén számolhat be a sikerről. "Nagy öröm számomra, hogy péntek délután átvehettem második mesteri diplomámat a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karának klasszikus énekművész szakán" - osztotta meg a hírt közösségi oldalán.

Nyári Edit elismeréssel beszélt arról, hogy a sok éves kitartó munka eredményeként sikerült elérnie célját, bár elismerte, hogy nem volt egyszerű a két kis gyermek mellett. Háláját fejezte ki tanárainak, mestereinek és családjának, akik támogatták és mellette álltak ebben a kihívásokkal teli időszakban.

A cikkben említésre kerül, hogy Nyári Edit mellett Rubint Rella is diplomát szerzett. Az influenszer a Semmelweis Egyetemen fejezte be a táplálkozástudományi szakember képesítést, és a hétvége folyamán ő is átvette a diplomáját. Rella a közösségi médiában osztotta meg örömét, és egy fotó kíséretében írta: "Egy lépéssel közelebb az álmaimhoz", büszkén pózolva frissen megszerzett oklevelével.