Az Auchan az EFOTT fesztiválon nyit boltot

Az Auchan egy 300 négyzetméteres kitelepült boltot nyit a július 10-én kezdődő EFOTT fesztiválon, ahol 400-féle termékkel, köztük mentes és vegán termékekkel, helyben sütött pékárukkal és hűtött italokkal várják a látogatókat.

Az Auchan Placc néven futó üzlet a fesztivál egész ideje alatt lesz nyitva, és a vásárlók sajátmárkás termékeket bolti áron szerezhetnek be, a Bizalomkártya használatával pedig további kedvezményeket is igénybe vehetnek. Az élelmiszerek között laktóz- és gluténmentes, valamint vegán termékek is megtalálhatók lesznek, míg a kozmetikumokból kis kiszerelésűeket kínálnak, hogy a fesztiválozók könnyedén megtalálhassák, amire szükségük van.

A fesztivál ideje alatt különösen nagyra értékelhető lesz, hogy az italokat kizárólag hűtve kínálják, míg a pékárukat frissen, szinte még melegen sütik. Azok számára, akik a négy napos rendezvény alatt főtt ételt is fogyasztanának, az Auchan szakácsai ingyen elkészítik a Placc menüt, amely a hamburgerek és grillhúsok mellett vegán és mentes opciókat, valamint zöldségeket és többféle smoothie mixet is tartalmaz.