Ritkán vannak itthon, de most találkozhatunk velük

Az On the Spot riportereivel, Cseke Eszterrel és S. Takács Andrással találkozhat a közönség a balatonfüredi Balaton Szabadidő és Konferencia Központban 2024. július 13-án, szombaton. A közönség nem csupán hallgatója lehet a beszélgetésnek, hanem kérdezhet is – a világjáró család életéről van is mit.

Idén 15 éve, hogy Cseke Eszter és S. Takács András egyetemistaként útnak indította az On the Spot magyar gyártású dokumentumfilm-sorozatot. Munkájuk során bejárták az egész világot Afganisztántól az Északi-sarkkörig, filmjeiket számtalan díjjal jutalmazták világszerte. Jelenleg Balin élnek, ott született a második gyermekük, és ott forgatták legújabb sorozatukat is, amely az RTL+ felületén látható.

A július 13-i, balatonfüredi beszélgetés ritka alkalom a személyes találkozásra Eszterrel és Andrással, hiszen nem sűrűn vannak itthon.

Eszter és András immár két kisgyerekkel együtt utazik Komodótól Pápuáig, érdekes helyeket és embereket kutatnak fel, elénk tárva földünk különleges kultúráit. Forgattak Ferenc pápával és a dalai lámával, a diktátorok gyermekeiről szóló sorozatukat több mint száz országban vetítették, a születésről és a gyerekkori traumák feldolgozásáról szóló On the Spot-évadok a nemzetközi közszolgálati televíziózás jelentős alkotásai.

A balatonfüredi Balaton Szabadidő és Konferencia Központban kaphatóak lesznek az On the Spot Books sikerkönyvei, mint például A hosszú élet titkai, a Vissza a természethez és Robin Lim világhírű bába mindhárom könyve.

A beszélgetés rögtönzött témák menté halad, így bőven tartogathat meglepő fordulatokat, válaszokat. A rendezvény nem sajtónyilvános, az elhangzottakról nem jelenik meg felvétel, tehát csak az élvezheti a személyes találkozást, aki ellátogat a helyszínre.