Jön a Neveletlen hercegnő harmadik része!

A Disney hivatalosan is bejelentette, hogy készül a Neveletlen hercegnő 3, amelyet Adele Lim fog rendezni. Anne Hathaway visszatérése immár biztosnak tűnik, és a rajongók izgatottan várhatják a folytatást.

A Neveletlen hercegnő-filmek rajongói örülhetnek, hiszen a Disney zöld utat adott a harmadik rész elkészítésének. A rendezői székbe Adele Lim ül, aki korábban a "Kéjutazás" című vígjátékot is jegyezte.

Anne Hathaway visszatérése immár biztos, hiszen a színésznő Instagramon is megerősítette szereplését, ahol a film ikonikus mondatát idézte: „Fogd be!”. Az első két film főszereplője tehát újra eljátssza Mia Thermopolis szerepét.

A forgatókönyvet Flora Greeson írja, azonban a többi szereplő visszatérése még kérdéses. Julie Andrews, aki a királynő szerepét játszotta, korábban azt nyilatkozta, hogy nem valószínű a visszatérése, mivel túl sok idő telt el a második rész óta.

A film producere Debra Martin Chase, aki a filmes franchise producere, Anne Hathaway főszereplésével, aki Mia Thermopolis, a kitalált Genovia királyság földhözragadt tinédzserkirálynője, és Julie Andrews, aki a királyi nagymamát alakítja.

Adele Lim, a film rendezője, izgatottan várja, hogy a női hatalom, az öröm és a mentorálás alaptételeit ünnepelhessék a közönséggel világszerte.

A rajongók tehát izgatottan várhatják a folytatást, bár még sok részlet tisztázásra vár. A folytatás szintén a Disney-nél készül, ugyanúgy, ahogy Hathaway másik filmje, Az ördög Pradát visel második része is.