Vilmos herceg elektromos rollerrel hódít a TikTokon

Vilmos herceg újra a közösségi média kedvencévé vált, ezúttal egy elektromos rollerrel suhanó videójával.

Vilmos herceg, aki a nyár folyamán több népszerű közösségi média bejegyzéssel is előrukkolt, újabb videóval hívta fel magára a figyelmet. A trónörökös nemrégiben egy strandolós családi fotóval olvasztotta meg követői szívét, majd egy Taylor Swift koncertfelvétellel, ahol táncolva és ugrándozva szórakozott, és a popsztár londoni showján készült közös szelfivel koronázta meg az estét.

A legfrissebb videóban Vilmos herceg napszemüvegben, elektromos rollerrel száguld a Windsor kastély kertjében. A TikTokon közzétett rövid felvétel már egymillió megtekintést is meghaladta, és a kommentek is özönlenek alá. Néhányan meglepődtek a herceg lazaságán, mások pedig azon, hogy Anglia leendő királyát láthatják ilyen szokatlan helyzetben.

A rajongók különösen élvezték a látványt, és a kommentekben Vilmos herceg apuka-hangulatát méltatták, valamint humorosnak találták, hogy elektromos rollerrel érkezik be a Windsor kastély kertjébe.

A TikTok videót @a.n.g.e.l.a_xue_ osztotta meg, ahol a következő szöveg kíséri: „actually is him#princewilliam #british #freedom #monarchy #prince @Ashley!! ♬ Star Spangled (Bass Boosted) - SNC”.