Oszvald Marika: Krisztike mindig érettebb volt nálam

Oszvald Marika a Palik Lászlóék portréműsorában mesélt arról, hogy lánya, Krisztike mindig érettebb volt nála, és gyakorlatilag felnevelte önmagát.

Oszvald Marika, a 72 éves színésznő, a story.hu által szemlézett adásban beszélt szülői szerepéről és nagymamaságáról. Elmondása szerint sosem volt szigorú szülő, mivel lánya, Krisztike, már gyermekként is érettebbnek bizonyult nála. "Inkább barátnő voltam, nem voltam szigorú különösebben. De nem is volt rá szükség, mert Krisztike mindig sokkal érettebb volt nálam. Amilyen gyerekes vagyok, ő sokkal felnőttebb volt már gyerekkorában is" - idézte fel Oszvald Marika. Hozzátette, hogy a nagyszülők is jelentős támogatást nyújtottak a nevelésben.

A színésznő büszke nagymama is, hiszen lánya kisfia, Vincével szinte minden nap találkozik. "Szinte mindennap találkozunk, ha két fellépés között csak egy órára láthatom, számomra az is ajándék" - árulta el. Oszvald Marika szabadidejében minden lehetőséget megragad, hogy időt tölthessen unokájával, és nagy boldogság számára, hogy nagymama lehet.

Korábban már nyilvánosságra hozta, hogy Olaszországban vásároltak nyaralót a kisfiúnak, ami tovább erősíti a családi kötelékeket.