Hernádi Judit lánya legyőzte betegségét

Hernádi Judit lánya, a Honeybeast énekesnője, Tarján Zsófi hosszú évek óta küzdött a kilókkal és az inzulinrezisztenciával, de most végre győzedelmeskedett felette.

Tarján Zsófi, a Honeybeast énekesnője, Hernádi Judit lánya, régóta harcolt a felesleges kilókkal, és bár hosszú éveken át diétázott, a mérleg nem mutatott tartós változást. Most azonban úgy tűnik, hogy sorra nyeri meg a csatákat, és a siker hátterében egy betegség felfedezése áll.

A Blikk korábban is beszámolt róla, hogy Zsófi gyermekkora óta inzulinrezisztenciával küzdött, amelytől az utóbbi időben sikerült megszabadulnia orvosi segítséggel és nagy kitartással. Az énekesnő a közösségi oldalán egy videóblogban osztotta meg az örömhírt, amelyben láthatóan egészségesebb és boldogabb, mint valaha.

"Nemsokára színpadra lépek, de előtte azért elmondom, hogy fél éve nem vagyok inzulinrezisztens. Tíz éves korom óta volt ez a betegség, tehát 27 évig inzulinrezisztens voltam. Ebből ki lehet számolni a koromat. Egy bombázó vagyok" - mondta lelkesen Zsófi, aki a magabiztosságát egy vörös rúzzsal is hangsúlyozta.

Zsófi korábban a Fem3 Café-ban beszélt arról, milyen tünetekkel kellett megküzdenie a betegsége miatt. Depresszió, alvászavar, folyamatos rosszkedv és egyéb kellemetlen tünetek nehezítették az életét, de ezektől a problémáktól már fél éve meg tudott szabadulni.