Gázolt a vonat Virányosnál

Egy személyt elsodort a Miskolcról Nyíregyházára tartó személyvonat Virányos közelében, ami miatt szünetel a vasúti forgalom Rakamaz és Görögszállás között.

A MÁVinform tájékoztatása szerint a 5140 számú vonat, amely 6 óra 37 perckor indult el Miskolcról, balesetet szenvedett a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Virányos megállóhelynél, és a helyszínelés idejére leállt a közlekedés az érintett szakaszon. A vasúttársaság pótlóbuszokat állított be a Szerencs–Nyíregyháza vonalszakaszon, így az utazóknak hosszabb menetidőre kell felkészülniük.

A MÁV tájékoztatása szerint a Tokaj InterCity vonatok megosztva közlekednek: az egyik rész a Keleti pályaudvartól Rakamazig, a másik rész pedig a Nyugati pályaudvartól Nyíregyházáig jár. Az utasok a Nyíregyháza és Görögszállás közötti szakaszt személyvonattal, Görögszállás és Rakamaz között pedig pótlóbuszokkal tehetik meg. A baleset miatt Görögszállás és Rakamaz megállóhelyek között pótlóbuszok szállítják az utasokat, és a helyszínelés ideje alatt kimaradásra és késésre kell számítani.