Ki ez az agyontetovált srác, akiről az egész világ beszél?

Ma ünnepli 28. születésnapját az amerikai rapper, énekes, dalszerző és zenei producer, akit Post Malone néven ismer a közönség. Malone a zenei stílusok kreatív vegyítésével és sokszínű énekhangjával nyűgözte le az embereket, a hiphop, a pop, az R&B és a trap keverésével hihetetlen mértékű hallgatottságot szerzett.

Tudni lehet az énekesről, hogy 2022-ben édesapa lett, erről a Blikk is beszámolt két évvel ezelőtt. Annak ellenére, hogy Malone nagy tabuként kezeli magánéletét, a felröppenő hírek szerint egy kislánynak adott életet titokzatos barátnője, akinek később a kezét is megkérte.

Kétség kívül Post Malone jellegzetes ismertető jegyei közé tartoznak a testét szinte teljes egészében elfedő tetoválásai. Érdekesség, hogy az énekes első tetoválása a Playboy nyuszi volt, később pedig többször varrt magára és barátaira is.

Az énekesre Bob Dylan hatalmas zenei hatással volt mindig is, valódi zseninek tartja, ezért példaképét is magára varratta. Emellett Elvisről, Kurt Cobainről, John Lennonról, Dimebag Darrelről, Stevie Ray Vaughanről, George Harrisonról és Bankroll Freshről is feltűnnek tetkók testén.

Malone "Always Tired" (azaz Mindig Fáradt) feliratú tetoválása 2018-ban került két szeme alá, kiegészítésképp a többi arctetkó mellé, azt mondta róla: "Úgy érzem, hogy az arctetoválások érdekessé tesznek. Ami talán hiányzik a jóképűségemből, azt legalább az intrikussággal pótlom. Ami az elhelyezést illeti, fájdalmas volt, mintha a szemgolyómra böktek volna" - mondta Malone a GQ-nak.

Malone életében 2018 meghatározó év lehetett, hiszen két alkalommal is életveszélybe került. Augusztusban repülőre szállt Teterboroban és Londoba tartott, azonban a gép kerekei a felszállás közben kilyukadtak, ezért átirányították a repülőgépet a Stewart nemzetközi repülőtérre, ahol kényszerleszállást hajtott végre. Az énekes gépe épségben landolt, azután a következőt írta ki Twitter-oldalára: "Leszálltam srácok. Köszönöm az imáitokat. Hihetetlen, mennyien akartak holtan látni ezen a weboldalon. Menjetek a fenébe. Nem ma." Nem telt el egy hónap a hátborzongató repülőgép meghibásodás után szeptember 8-án Malone autóbalesetet szenvedett hajnali fél négykor Santa Monicában, mikor egy fehér Rolls-Royce-ban utazott. A balesetben többen könnyebb sérüléseket szenvedtek.

Malone nem rejti véka alá politikai nézeteit, 2017-ben feltették neki a kérdést, színpadra állna-e Donald Trump beiktatásán, melyre azt a választ adta, hogy nem ellenezné, azonban véleménye szerint sem Trumpot sem Hillary Clintont nem tartja megfelelőnek az elnöki pozícióra. Azt is tudni lehetett róla, hogy a kampányidőszakban Bernie Sanderst támogatta. Később kinyilatkoztatta, hogy kifejezetten nem a szíve csücske Trump.

Valamint arról is ismert az énekes, hogy nagy rajongója az összeesküvés-elméleteknek, 2018-ban azt mondta: "A legnagyobb hazugság a világon az amerikai kormány. Egy kib*szott valóságshow és szerintem a mi generációnkban nagyon sok furcsa dolog fog történni, ami megváltoztatja hogyan nézünk a világra." Van azonban olyan politikus, akivel igenis szimpatizál, sőt egyenesen rajong az Amerikai Egyesült Államok 35. elnökéért, John F. Kennedyért. Olyannyira, hogy tetoválásai között felfedezhetjük az egykori elnök portréját is.

A rapper felső tagozatos volt, mikor osztálytársai megszavazták, hogy ő az a közösségből, aki "Valószínűleg híres lesz". Malone tanulmányai tiszavirág életűek voltak, ugyan beiratkozott a Tarrant County College-ba, azonban ez csupán 3 hónapig tartott. Az előadó azért hagyta ott az intézményt, hogy zenével foglalkozzon.

Micsoda elcsépelt kérdés, azonban vágyunk rá, hogy minden sztárnak, bandának, előadónak legyen hozzá egy jó sztorija. Az énekes Austin Richard Post látta meg a napvilágot 1995. július 4-én, ebből a Post nevet tartotta meg művésznevében is. A Malone-hoz eleinte Karl Malone amerikai kosárlabdázót kötötték, de az énekes lerántotta a leplet és elárulta, hogy egy „rap névgenerátor” segítségével alkotta meg előadóként használt nevét. Annak idején, mindössze 16 évesen alkotta meg első mixtape-jét, az Audacity segítségével, ezt kamaszkorában Chicken Express néven publikálta.