Kandász Andrea és a mindennapok két törött karral

Kandász Andrea nemrégiben szenvedett balesetet biciklizés közben, ami következtében mindkét karja eltört. A televíziós műsorvezető élő adásban osztotta meg, hogy a mindennapokban férje és lánya segítségére szorul, még a legapróbb dolgok elvégzéséhez is.

Kandász Andrea szerencsésnek érzi magát, mivel a feje nem sérült a baleset során, habár a jobb karját meg kellett műteni. A fájdalmai már enyhültek, de elmondása szerint a mindennapi tevékenységek még mindig kihívást jelentenek számára, hiszen kezeit alig tudja használni. A Mokka stábja otthonában kereste fel a lábadozó műsorvezetőt, ahol éppen férje töltött neki vizet, és beszámolt arról is, hogy lánya segít neki a fürdésben, és hogy egy alkalommal majdnem a hálószobában ragadt, mert nem tudott ajtót nyitni.

Kandász arról is mesélt, hogy a telefonálás is kihívást jelent számára, mivel nem tudja megnyomni a telefon billentyűit. A műsorvezető bemutatta, hogyan nyitja ki a fiókot a lábával, és hogyan indítja be a kávéfőzőt a könyökével. Családjának nagyon hálás az állandó segítségért.

A műsorvezető pozitívan tekint a helyzetre, és úgy véli, hogy ez a kényszerű közös munka családi csapatépítő programként is funkcionál. Kandász Andrea hálás a családjának, különösen férjének, lányának és Zalaegerszegről érkező anyukájának, akik lelki támaszt nyújtanak számára ebben a nehéz időszakban.

Lánya, Szabó Lolita is megosztotta érzéseit, elmondva, hogy úgy érzi, mintha édesanyja életét is élné, hiszen minden teendőt ő lát el, beleértve a fürdést és a hajmosást is, miközben éppen a reggelit készíti.