Jegymentes parkolás az Etele Plaza-ban

Július 1-től a vásárlók jegy nélkül parkolhatnak az Etele Plaza-ban, köszönhetően a Swarco által kiépített rendszámfelismerő rendszernek, amely a parkolást kényelmesebbé és fenntarthatóbbá teszi.

Az új rendszer bevezetése óta a látogatóknak csupán le kell lassítaniuk a sorompó előtt, amely automatikusan felismeri a gépjármű rendszámát és beengedi az autót. A parkolás végén sem szükséges jegyet keresni, hiszen az automaták "Fizetés rendszám alapján" funkciójával, a rendszám beírását követően, bankkártyával vagy készpénzzel történő fizetés lehetséges. Ez a papírmentes megoldás hozzájárul a környezeti terhelés csökkentéséhez is.

A bevásárlóközpont saját mobilalkalmazásán keresztül a felhasználók már korábban is élvezhették a jegymentes parkolás előnyeit. Az alkalmazás segítségével a parkolási díjat is kényelmesen, néhány kattintással lehet rendezni, miután a felhasználó regisztrálta az autója rendszámát. Emellett az alkalmazásban üzletek is kereshetők, és interaktív térkép segítségével navigálhatnak a felhasználók, valamint vásárlásaik után pontokat gyűjthetnek, amelyeket később parkolásra vagy akár mozijegyre is beválthatnak.