"Ezt most tényleg kimondtam?" - Az RTL híradósai élő adásban kaptak röhögőgörcsöt

Szellő István és Erős Antónia, az RTL Híradó ikonikus műsorvezető párosa, néha ők sem tudnak uralkodni magukon, és élő adásban kaphatnak röhögőgörcsöt. Szellő István 57. születésnapja alkalmából összegyűjtöttük a legemlékezetesebb pillanataikat.

Szellő István már közel 27 éve látható az RTL Híradó képernyőjén, és több mint 20 éve alkot párost Erős Antóniával. A tapasztalat ellenére előfordulnak olyan ritka pillanatok, amikor a híradósok nem tudnak uralkodni magukon, és káosz alakul ki a stúdióban. Szellő István egy korábbi RTL-es műsorban elárulta, hogy egy külön módszert dolgozott ki a nevetés elkerülésére bizonyos felkonferálások alkalmával, mivel gyakran viccelődnek Erős Antóniával a vágás előtti szünetekben is.

"A legrosszabb az ilyenkor, hogyha bármelyikünk bármit mond, és a melletted levő szinte fetreng az asztalon, és neked ilyenkor Murphy törvénye szerint mindig valami komoly hír szokott jönni. Valamilyen tragédia, kényszerleszállás… Ilyenkor a legnehezebb visszatartani a nevetést. Erre van egy módszer, amikor nem szoktam levegőt venni. Ezt a kollégák úgy hívják, hogy félárbóc, amikor látják, hogy így nézek és kitámaszkodom" - mesélte Szellő István.

Voltak olyan alkalmak, amikor Szellő István annyira nevetett, hogy Erős Antóniának kellett átvennie a felkonferálást. Egyik adásban például Szellő István más néven szólította Erős Antóniát, ami után Antónia nem tudta visszanyerni komolyságát, és a műsor végéig nevetett az eseten.

Szellő István 2021-ben új szerepben is kipróbálta magát, amikor életében először énekelt nagy nyilvánosság előtt. A Queen 1986-os koncertje volt számára meghatározó élmény, így a Nagy szám című műsorban elénekelte azt a dalt, amit akkor hallott Freddie Mercurytól a Népstadionban.

A híradós páros egyszer annyira elengedte magát, hogy még szkander versenyt is tartottak a műsorvezetés közben. Erős Antónia kihívta Szellő Istvánt, aki készséggel fogadta el a kihívást.