Lily Allen lábait csodálhatják az OnlyFans-en

Lily Allen énekesnő egy Instagram-sztorin keresztül hívta fel a figyelmet az OnlyFans oldalára, ahol mostantól havi 10 dollárért megtekinthetők a lábfejei. A The Guardian is beszámolt róla, hogy az alapvetően felnőtt tartalmakat közvetítő platformon az énekesnő kizárólag a lábait mutatja be. Allen 37-es méretű lábfejei a WikiFeet oldal szerint a lehető legmagasabb, 5-ös értékelést kapták, ami a rajongók szerint tökéletességet jelent.

A WikiFeet egy olyan weboldal, amely hírességek lábfejeit mutatja be és rangsorolja, és Lily Allen lábfejei is kiemelkedő értékelést kaptak az oldalon. Az énekesnő egy podcast adásában említette, hogy pedikűröse hívta fel a figyelmét arra, mennyire szépek és cukik a lábujjai, ami arra ösztönözte őt, hogy online is keresetet termeljen belőlük.

A The Guardian szerint, ha minden WikiFeet-en szavazó rajongó előfizetne az OnlyFans oldalára, akkor Lily Allen akár havi 20 ezer dolláros, éves szinten pedig 240 ezer dolláros bevételre tehetne szert. Azonban mivel az énekesnő anyagi helyzete stabil, valószínűleg az OnlyFans-en való jelenléte inkább csak egy szórakoztató melléktevékenység számára.