Kisó komoly bokasérüléssel küzd

Kiss Orsolya, ismertebb nevén Kisó, egy súlyos bokasérülés következtében hosszú rehabilitációs folyamaton kell átesnie. A népszerű műsorvezető több szalagot is elszakított a bokájában és lábában, de a baleset körülményeiről nem nyilatkozott részletesen. Kisó nem csak a fizikai, hanem a lelki okokat is kutatja, hiszen meggyőződése, hogy ezek is jelentős hatással vannak a testi egészségre.

Kisó a közösségi médiában osztotta meg gondolatait a sérülés lehetséges lelki hátteréről. Posztjában többek között előző életek karmaterheinek szorongását, túlfegyelmezett érzelmeket, elhanyagolt magánéletet és megvalósulatlan reményeket említett lehetséges okokként. Emellett a mentális okok között szerepel az önmagával szembeni túlzott elégedetlenség, a saját akarat figyelmen kívül hagyása és a földi világtól való elszakadás is.

A műsorvezető szerint a gyógyulás kulcsa a saját tudatunkban rejlik, és a sikeres felépüléshez meg kell érteni a lélek üzenetét. Kisó hozzáállása pozitív, és hálásnak érzi magát, hogy a SuperFinal angol nyelvű műsorvezetőjeként a Duna Arénában, még egy lábbal is számítanak rá.