Kajdi Csaba humorral fűszerezte Kiszel Tünde hableányos fotóját

A TikTok közössége jót derült Kajdi Csaba Kiszel Tünde naptárfotójáról készített videóján.

Kiszel Tünde minden évben gondoskodik arról, hogy rajongói egy különleges naptárral jelölhessék meg a napokat, és idén sem történt másképp. Az Instagramon minden hónap elején megmutatja az aktuális havi képet, így tette ezt július 1-jén is. A 2021-es naptárban Disney-mesék ihlette képekkel örvendezteti meg a közönséget, és július hónapban Ariel, azaz A kis hableány megformálásában látható egy uszonyos ruhában és vörös parókában.

Ez a fotó Kajdi Csaba figyelmét is felkeltette, aki nem hagyta szó nélkül a látványt. Az influenszer és modellügynökség-vezető, aki ismert arról, hogy szívesen osztja meg véleményét és humoros tartalmakkal szórakoztatja követőit, egy rövid videót készített, amelyben Kiszel Tünde naptárképére reagál. Az Instagram-történetben közzétett videója később a TikTokon is megjelent, ahol A kis hableány című mesének egyik betétdalát énekelte el, miközben Kiszel Tünde fotóját nézte.

Kiszel Tünde sem idegenkedik a humortól, amit egy olaszországi nyaralás során készült videó is bizonyít. A felvételen látható, ahogy a viharos tengerparton mosolyogva integet, miközben a hullámok dobálják ide-oda. Egy váratlanul érkező nagyobb hullám a víz alá sodorta, de ezt a részletet sem hagyta ki a videóból.

: article-1