Jeremy Irons csatlakozik a Morning Show negyedik évadához

Jeremy Irons bejelentette, hogy csatlakozik az Apple TV+ The Morning Show sorozatának negyedik évadához, ahol Alex Levy, azaz Jennifer Aniston karakterének apját, Martin Levyt fogja alakítani.

Irons karrierje a hetvenes években indult televíziós szerepekkel, első jelentősebb megjelenése a Notorious Woman című BBC-sorozatban volt, ahol Liszt Ferencet játszotta 1974-ben. Az 1981-es A francia hadnagy szeretője című filmje hozta meg számára az igazi ismertséget, ahol Meryl Streep mellett kapott szerepet. Irons azóta számos filmszerepet vállalt, és az a ritka típusú színész, aki Oscar-, Emmy- és Tony-díjat is nyert különböző kategóriákban.

Az ezredforduló után Irons ismét a televízió felé fordult figyelmét, és többek között a részben Magyarországon forgatott Borgiák című mini-sorozatban VI. Sándor pápát formálta meg.

A Morning Show negyedik évadában való szereplésével Irons Marion Cotillard után a sorozat másik nagy nevű csatlakozója, aki Jennifer Aniston és Reese Witherspoon mellett fog szerepelni.