Zámbó Krisztián újra az edzőteremben

Miután Zámbó Krisztián visszatért az Ázsia Expressz forgatásáról, egy biciklis baleset következtében több helyen eltört karja miatt kórházba került, műtéten esett át és hosszú fizikoterápiás kezelésen vett részt. Most, két hónap kihagyás után, újra elkezdte az edzéseket.

Az énekes korábban, körülbelül egy évvel ezelőtt határozta el, hogy életmódváltásba kezd. Akkor egy régi, izmos felsőtestet ábrázoló fotót osztott meg Instagram-oldalán, amellyel motivációját fejezte ki. „Tíz évvel ezelőtt. Komolyan elhatározom magam, hogy hétfőtől visszaszerzem a régi énemet” – fogalmazott a bejegyzésében, és el is kezdte az edzéseket, de a baleset miatt szünetet kellett tartania.

Most azonban Zámbó Krisztián visszatért az edzőterembe és közösségi oldalán megosztott egy fotót, amelyen súlyokat emel. „Belehúzunk! Kimaradt 2 hónap a törött könyököm és csuklom miatt, de most folytatom az edzéseket és az életmódváltást!” – írta a kép mellé, jelezve, hogy készen áll a folytatásra és nem veszítette el elszántságát.