Izzasztó próbatételen és zenei kihíváson vannak túl a ValóVilág játékosai

A ValóVilág két versenyzője, VV Dzsigeri és VV Ruben, nem csak egy rendhagyó kvízjátékban, hanem egy zenei héten is részt vettek, ahol Young G Béci és Nemazalány segítségével ütős dalokat hoztak össze.

A ValóVilágban nem mindennapi kihívással kellett szembenézniük a két párbajozónak. A kvízjáték során a többi villalakónak kellett válaszolniuk olyan kérdésekre, amelyek VV Dzsigerivel és VV Rubennel kapcsolatosak voltak. A játékban nem csak a tudásukat, hanem az idegeiket is próbára tették, hiszen a helyes válaszok után az ellenfélnek kellett megkóstolnia az előttük lévő, nem mindennapi ételeket.

A feladat részeként olyan kérdések is felmerültek, mint például Ruben munkája vagy Dzsigeri múltbéli énjének üzenete. A játék során, ha a villalakók helyesen válaszoltak, az ellenfélnek kellett ennie az ínycsiklandozó falatokból, amelyek között bogarak is szerepeltek. Ruben számára különösen megterhelő volt a próbatétel, ugyanis neki majdnem visszajöttek az elfogyasztott bogarak.

A zenei héten Young G Béci, Nemazalány és Burai Krisztián érkezett a ValóVilág 12 játékosaihoz, hogy a segítségükkel két dal is születhessen a luxusbörtön falai közt. Young G Bécinek pedig nem kicsit lehetett deja vu érzése, hiszen a beköltözős reality negyedik szériájában maga is villalakó volt. Ezúttal viszont mentor szerepben tűnt fel, és a többiekhez hasonlóan ő is elbeszélgetett a bentiekkel, sőt tanácsokkal is szolgált páraknak. Eközben persze gőzerővel dolgoztak a két csapatra osztott villalakókkal a zenei szerzeményeken, melyek több nap után végső formát öltöttek.

A 10/10 című dalon Young G és a zenei producer, Burai Krisztián dolgoztak, akiknek köszönhetően elkészült VV Ruben és támogatói csapatának, a Quattro Perfecto dala.

Nemazalány, azaz Halastyák Fanni mentorálásával, illetve szintén Burai segédletével megszületett VV Dzsigeri és támogató csapatának zenéje, a Sok millió.

A párbajon résztvevő Dzsigeri és Ruben a ValóVilág12 stúdiójában Megyeri Csillával beszélgettek, majd feszülten várták a szavazatok eredményét. Végül hatalmas fölénnyel Dzsigeri nyerte meg a párbajt, így Ruben számára véget ért a küzdelem a főnyereményért.

A különleges kvízjátékról és a zenei produkciókról készült videók elérhetők a megfelelő linkre kattintva.