Taylor Swift-kiállítás nyílik Londonban

Ingyenes időszaki kiállítás nyílik júliusban Taylor Swift fellépő ruháiból a londoni Victoria & Albert Múzeumban, melyet a The Guardian ismertetett. A szeptemberig tartó tárlat Swift 18 éves karrierjét mutatja be, többek között dalszövegek, videóklipek, díjak és képes forgatókönyvek segítségével, és több, korábban nem látott tárgyat is kiállítanak.

A kiállítás 13 állomásra osztja Swift zenei korszakait, ahol a látogatók megtekinthetik a 2007-es debütálásakor viselt egyedi cowboy-csizmától kezdve, egészen a 2024-es, több rekordot megdöntő stúdióalbuma, a The Tortured Poets Department első videóklipjében látható fodros vállú fekete ruháig.

Taylor Swift jelenleg The Eras Tour elnevezésű, 152 állomásos turnéján vesz részt, amelynek keretében tizenhétszer lép fel az Egyesült Királyságban. A koncertsorozat bevételei az Egyesült Királyságban mintegy 300 millió fontot tesznek ki, ami körülbelül 140 milliárd forintnak felel meg, és ezzel a történelem egyik legjövedelmezőbb koncertjének számít. Swift már több teltházas koncertet is adott Edinburgh-ban, Cardiffban, Liverpoolban és Londonban, és augusztusban további öt alkalommal tér vissza Londonba.

A június 21-i koncerten különleges vendég is megjelent: Vilmos wales-i herceg, aki a koncerten ünnepelte születésnapját. A herceg és Taylor Swift közös szelfijét a Kensington-palota töltötte fel a hercegi pár hivatalos Instagram oldalára.