Sági Szilárd nehéz időszakai és új szenvedélye

Sági Szilárd, a népszerű tévés szakács, többször is megjárta már a kórházat sérülései miatt, és most újabb műtéten esett át, miután eltört a lábát rögzítő csavar. A lábadozás ideje alatt az asztaloskodás iránti szenvedélyére koncentrál, amely akár a fő tevékenységévé is válhat a jövőben.

Sági Szilárd számos nehézséggel nézett szembe az elmúlt évek során. 2007-ben egy motorbaleset következtében eltört a bal lába, majd egy otthoni baleset során a másik lábát is csavarokkal kellett rögzíteni. Nemrégiben azonban a fém csavar eltört, ami újabb műtétet tett szükségessé. A műtét után a fájdalom lassan megszűnt, és ma már Sági újra kocoghat is. A tévés szakács a baleseteit humorral kezelte, és viccelődve megjegyezte, hogy a balesetek következtében egy centivel alacsonyabb lett.

A lábadozás ideje alatt Sági Szilárdot leginkább az zavarta, hogy nem tudott teljes mértékben az asztaloskodásnak hódolni, amely mára már annyira kinőtte magát, hogy komolyan fontolgatja, ez váljon a fő tevékenységévé. Rengeteg helyre hívják műsort vezetni és zsűrizni, de az asztaloskodás iránti szenvedélye egyre erősebb. Saját műhelyében különféle bútorokat, kiegészítőket és akár hangfalakat is készít, és már a külföldi forgalmazáson is gondolkodik. Jelenleg párhuzamosan folytatja a gasztro- és műsorvezetői tevékenységét az asztaloskodással, de a jövőben lehet, hogy az utóbbira helyezi a hangsúlyt.

Sági Szilárdnak nincs hiányérzete amiatt, hogy nincs rendszeresen a képernyőn, és örül, hogy több időt tölthet ikrei, Szilárd és Szabolcs társaságában. A gyerekek is követik az apjukat, Szilárd a barkácsolást, Szabolcs pedig a számítógépek iránt mutat nagy érdeklődést.