Korda György és Balázs Klári kalandos útja Marosvásárhelyre

Korda György és Balázs Klári pénteki marosvásárhelyi koncertjükre készülve szembesültek azzal a problémával, hogy törölték a csütörtök esti járatukat, így végül nyolc órát utaztak kisbusszal, hogy a rajongókat ne kelljen csalódást okozniuk.

A nyári időszakban gyakoriak a légi közlekedési problémák, mint például többórás késések és törölt járatok, amelyek sok utas számára okoznak nehézségeket. Korda György és Balázs Klári is hasonló helyzetbe kerültek, amikor a koncertjük előtt törölték a járatukat, ami bizonytalanságot okozott az utazásukban.

A művészházaspár eredetileg repülővel indult volna útnak, de a törölt járat miatt hirtelen új megoldást kellett találniuk. Annak ellenére, hogy a légitársaság másnap reggelre ígérte az új járatot, Korda György ösztönei azt súgták neki, hogy az is törölve lesz, ezért döntöttek a kisbuszos utazás mellett.

A koncerten Korda György megosztotta a közönséggel az utazás részleteit, beleértve a reptéri várakozást és a hosszú buszutat. Balázs Klári is beszélt a színpadon arról, hogy bár nehézségekkel küzdöttek, de a rajongók szeretete kárpótolta őket.

A Reptér című daluk is új értelmet nyerhetett a repülőtéri viszontagságok után, és a koncerten más megvilágításban hangzott el. A Marosvásárhelyi Rádió érdeklődésére a zenészházaspár elmondta, hogy megérte a nehéz utazás, mivel a rajongók szeretete mindenért kárpótolt.