Kelemen Anna: „Amióta benne vagyok a magyar médiában a Kelemen Anna jelenség egyenlő a szexel”

Kelemen Anna, a magyar szórakoztatóipar meghatározó alakja, modellként kezdte pályafutását, majd a kétezres években vált igazi szexszimbólummá. Anna nyíltan beszél a felnőttfilmekben való szerepléséről, és pozitívan áll a szexuális tartalomgyártáshoz.

Anna elmondása szerint a magyar médiában eltöltött ideje alatt a neve szinte egybeforrt a szexualitással, és az OnlyFans-en való jelenlétével tovább erősíti ezt a képet. Azt is hozzátette, hogy nem anyagi szükségletből, hanem a szexuális technikák elsajátítása érdekében kezdett el felnőttfilmekben szerepelni, és örült, hogy ezt figyelemmel kísért környezetben teheti meg. Szerinte téves az a stigma, hogy valaki csak kényszerből válik felnőttfilmes színésszé.

Az OnlyFans platformon szerzett tapasztalatairól is beszélt, pozitívan értékelve a platformot, amely szerinte virágkorát éli, és hasonló sikert arat, mint a közösségi média oldalak korábban. Az OnlyFans-en szerzett népszerűségét azzal magyarázza, hogy az emberek közelebb érzik magukhoz azokat, akik saját maguk posztolnak, ellentétben az ipari szinten gyártott tartalmakkal. Anna kiemelte az OnlyFans-en való tevékenységének teljes szabadságát is.

A közösségépítés fontosságáról is beszélt, elmondva, hogy oldalán egy keménymag alakult ki, akikkel napi szinten kommunikál és videókat oszt meg, bár a klubtagság viszonylag magas áron érhető el. Izgalmasnak találja, hogy nem ismeri személyesen az előfizetőit, és ez motiválja a tartalomgyártásban. Jelenleg leginkább Magyarországról követik, de szeretne a nemzetközi közönség felé is nyitni.

A tartalomgyártás terén Anna elárulta, hogy előfizetői szinte bármit megrendelhetnek tőle, de ő a klasszikus dolgokhoz ragaszkodik és nem készít szélsőséges tartalmakat. A hangulata is befolyásolja, hogy milyen típusú tartalmat készít. A latexet szereti, de nem mindig van kedve erőszakosabb jelenetekhez.

Végezetül Anna megosztotta gondolatait a közösségi médiáról, amelyeket veszélyesnek tart és úgy véli, hogy hamarosan vissza fognak ütni. Ezért ő csak marketing célból használja az Instagramot, a Facebookot és az X-et, és nem tesz közzé túl személyes posztokat. Úgy érzi, hogy a sok információ és hír inkább kiégést okoz neki, mint a felnőtt tartalomgyártás. Anna szerint mindaddig fog valamit csinálni, amíg lelkesedés van benne és kedve van hozzá.

Az OnlyFans platformon nem csak Kelemen Anna, hanem más ismert személyiségek is megjelentek, mint például Lily Allen énekesnő, aki nemrégiben indított egy fiókot, miután a pedikűröse is megdicsérte a lábát. Allen, aki híresen nyílt személyiség, a lábairól kínál fotókat a platformon, nagyjából havi 10 dollárért cserébe. Egy podcastban beszélt arról, hogy a pedikűröse szerint szép a lábujjai, és hogy "öt csillagom van a WikiFeeten, ami elég ritka" – mondta Allen. Az énekesnő OnlyFans-fiókja már 200 lájkoló fölött jár, ami azt mutatja, hogy az ilyen típusú tartalom iránti érdeklődés nem korlátozódik pusztán a hagyományos szexszimbólumokra.