Rippel Feri még mindig egyedülálló, magas elvárásai miatt

Rippel Ferenc, a 51 éves világrekorder artista, aki tökéletes testtel, csábító mosollyal és sikeres karrierrel rendelkezik, még mindig keresi élete párját, 11 évvel a válása után. Az oka ennek, hogy spártai életmódot folytat, és ugyanezt várja el leendő társától is, ami nem könnyű feladat. Rippel Feri, aki csontkovácsként is dolgozik, már az első randin szakmai szemmel vizsgálja a jelölteket, ami tovább nehezíti a párkeresést.

A művész elmondása szerint nehézséget okoz számára, hogy a gyakorlott szeme azonnal észreveszi a hibákat, és nem szeretné ezzel kezdeni az ismerkedést. Brazíliában például teljesen más a helyzet, ott az első lépés az ismerkedésnél a kinézet, és ha az alak, a beszélgetés és a kémia is megfelelő, az már egy nyert ügy.

Rippel Ferenc 2013-ban vált el, és azóta nem találta meg azt a nőt, aki minden elvárásának megfelelne. Egy korábbi kapcsolatának megszakadása mögött például az állt, hogy a barátnője nem tudott leszámolni a csokoládéfüggőségével, és nem választott egészséges ételeket közös vacsoráiknál.

A pszichológus, Roboz Zsóka szerint Rippel Ferenc viselkedése nem vezet sikerre, és ha továbbra is egy nem létező ideált kerget, hosszú távon boldogtalan lesz. A szakértő szerint a művésznek nyitottnak kellene lennie a párkeresés során, különben kudarcra van ítélve.