Polgár Tünde a külsőségekről beszél

Polgár Tünde, a Feleségek luxuskivitelben című reality ismert szereplője, közösségi médiában osztotta meg véleményét a külsőségek túlértékeléséről.

A közösségi médiában aktív Polgár Tünde a TikTokon kritizálta azokat az influenszereket, akik drága tárgyakkal próbálják magukat értékesebbnek beállítani. Szerinte ezek az emberek csak sajnálatot érdemelnek, mivel a külsőségekben látják az értéket.

Polgár Tünde videójában felveti a kérdést, miért van szükség túlméretezett kiegészítőkre, amelyekkel az emberek úgy néznek ki, mint a hirdetőtáblák.

"Könyörgöm, higgyétek végre el, hogy nem attól leszel értékes, hogy kívülről tele aggatod magad és úgy nézel ki, mint egy menő bevásárlószatyor, vagy egy drága hirdetőtábla és mindenki messziről be tud árazni kívülről. Az igazi érték az ott belül kell, hogy legyen. Próbáljunk már meg ellenállni annak a trendnek, hogy azért, mert menő, híres influenszerek tetőtől talpig Gucciba, puccsiba, louis buttyomba járnak és nekünk így kell, mert ez a siker titka..." – idézi a Ripost Polgár Tündét.

Az üzletasszony szerint az ilyen típusú külsőségek csak olcsó megjelenést kölcsönöznek, miközben valójában sokba kerülnek. Hangsúlyozza, hogy érdemesebb az önfejlesztésre költeni a pénzt.