Miss Mood két macskájának születésnapi partija

Miss Mood énekesnő nem mindennapi születésnapi partit rendezett két macskájának, Bájosnak és Sisinak, akik a 13. születésnapjukat ünnepelték. Az ünnepi dekoráció és a finomságok mellett az állatok és a vendégek is jól érezték magukat.

Az énekesnő, aki két macskájának, Bájosnak és Sisinak rendezett születésnapi partit, nem spórolt a dekorációval és a finomságokkal. A különleges rózsaszín-lila lufidekoráció és az asztalokon elhelyezett macska arcképek mellett horgolt figurák is díszítették a teret. Az ünnepi asztalon cicafej formájú pizzák és sütemények várták a vendégeket, míg a frissítőket a két macska neveivel ellátott tappancsos bögrékből szolgálták fel. Miss Mood a partival kapcsolatos esetleges kritikákat is előre megelőzte egy bátorító üzenettel: "Ne szégyelld te azt, ha szereted az állatokat. Ne röstelld, ha egy macska közelebb van lelkedhez, mint a legtöbb ember, akit személyesen ismersz" – fogalmazott a posztjában.

: Miss Mood énekesnő születésnapi partit rendezett két macskájának, Bájosnak és Sisinak, ahol különleges dekorációval és cica formájú finomságokkal lepte meg az ünnepelteket és a vendégeket.