Dobrády Ákos és párja, Niki a családbővítés lehetőségéről beszéltek

Dobrády Ákos, a TNT együttes énekese és élettársa, Niki hároméves kisfiuk, Bende Mór kapcsán nyilatkoztak a családbővítésről. A pár jelenleg nem tervezi aktívan a család bővítését, de nyitottak egy újabb gyermek érkezésére.

Dobrády Ákos a negyvenes évei közepén vált apává, és a boldogságot nem is rejti véka alá. Habár még nem kötötték hivatalosan is össze az életüket Nikivel, az énekes szerint a házasság nem tenné teljesebbé kapcsolatukat. A Story magazinnak adott interjúban meséltek családi életükről és arról, hogy a hároméves Bende Mór hogyan ünnepelte a születésnapját.

A családbővítés gondolata mindkettejükben felmerült, de ezt a kérdést a sors kezébe helyezik. Dobrády elmondta, hogy bár fiuk nem volt tervezett, nagy örömmel fogadták a hírt érkezéséről. Bende Mór néha úgy reagál, hogy nem szeretne testvért, máskor viszont nyitott a gondolatra.

A pár próbálja felmérni, hogyan tudnák menedzselni életüket két gyermek mellett, de a jövőt illetően még nincsenek konkrét terveik. Dobrády hozzátette, hogy kisfiuk hamarosan óvodás lesz, és a bölcsődei elválást is jól kezelte, ami a szülők számára megható pillanat volt.

Dobrády és Niki arra is figyelnek, hogy időnként kettesben is töltsenek időt, és ilyenkor az esküvő témája is előkerül közöttük. Az énekes úgy véli, hogy a házasság ma már kissé elavult intézmény, de mivel nagyon szeretik egymást, nem zárják ki, hogy egyszer mégis az oltár előtt kössenek házasságot.