Brad Pitt és Ines de Ramon közös gyermekvállalásának tervei

Brad Pitt és párja, Ines de Ramon nem adták fel a reményt, hogy közös gyermekük születhessen, és már egy éve próbálkoznak ezzel a babaprojekttel. A 60 éves színész, aki Angelina Jolie-val közös gyermekeivel kapcsolatban nehézségekkel küzd, úgy tűnik, nem veszítette el a lelkesedését az apaság iránt, és örömmel fogadna egy gyermeket jelenlegi barátnőjétől, Ines de Ramóntól.

Az In Touch Weekly című lap értesülései szerint Brad és Ines aktívan foglalkoznak a gyermekvállalás gondolatával, és bár eddig nem jártak sikerrel, nem hagyják abba a próbálkozást. Egy közeli ismerősük szerint a pár nem elégszik meg egyetlen gyermekkel, többet is szeretnének, és a béranya-programot is fontolóra vették, amelynek segítségével akár ikreik is születhetnének.

Brad Pitt korábbi kapcsolatából született gyermekeivel való bonyolult viszonya ellenére is pozitívan tekint a jövőbe, és úgy véli, hogy a béranya-program egy nagyszerű lehetőség lehet számukra. A színész és párja nyitottak az örökbefogadásra és a béranya keresésére is, amivel tovább növelhetik az esélyüket a családalapításra.