Büszkén vállalja fogprotézisét a közösségi média sztárja

Amber Warner, aki a közösségi médiában To0thlessQueennek nevezik, többszázezres követőtábort épített fel azzal, hogy büszkén vállalja: fiatal kora ellenére fogprotézist visel.

A Mirror által idézett Warner szerint a fogprotézis viselése nem jelentett akadályt a randizásban. Sőt, úgy véli, hogy ez önbizalmat adott neki, és bár már öt éve ugyanazzal a személlyel van együtt, a fogprotézis viselése előtt könnyebbnek találta a randevúzást. A közösségi médiában megosztott tartalmakban Warner humorosan és önbizalommal teli módon mutatja be, hogyan él a fogprotézisével, ami különböző reakciókat vált ki a követőiből. Egyesek szerint ez szánalmas és vulgáris, míg mások, akik hasonló helyzetben vannak, pozitívan reagálnak, és arról számolnak be, hogy párjuk éppen hogy vonzónak találja ezt a tulajdonságukat.

A brit lap emellett kiemelte, hogy az Egyesült Államokban 2020-ban majdnem 41 millió ember élt fogprotézissel, és a korábbi előrejelzések szerint ez a szám 2024-re várhatóan 42,46 millióra nő. Warner esete és a közösségi médiában szerzett népszerűsége rávilágít arra, hogy a fogprotézis viselése egyre elfogadottabbá válik, és sokan vannak, akik hasonlóan pozitívan állnak hozzá.