Egy nő, aki a főnökének a barátja, de annak férjével szerető

Egy nő a Other People’s Lives podcastban osztotta meg történetét, amelyben elmesélte, hogy a főnöke a barátja, de a főnökének a férje a szeretője, és nem tudja, hogyan szakítsa meg ezt a bonyolult kapcsolatot.

A nő, aki Joe Santagato és Greg Dybec műsorvezetőknek mesélte el a helyzetét, elmondta, hogy a főnöke soha nem bántotta, sőt, mindig is segítőkész volt vele. A kapcsolatukat bűntudat övezi, de a nő szerint az egyetlen ok, amiért nem hagyja abba, az az érzelmek kötődése a férfihoz.

A történet azzal kezdődött, hogy a nő talált egy csodálatos munkahelyet egy nagyszerű főnökkel. Fél év elteltével rájöttek, hogy jól megértik egymást, és elkezdtek kettesben időt tölteni, bár ekkor még nem ismerte a főnöke férjét. Csak később, a főnöke Facebook-oldalán látott képeken keresztül ismerte meg, és már akkor vonzónak találta.

A kapcsolat a főnöke férjével egy éjszakai italozás után mélyült el, amikor a nő üzenetet küldött neki, hogy szívesen csatlakozna hozzájuk a hálószobában. Ezt követően egy hónapig tartó flörtölés után találkoztak kettesben, és a kapcsolatuk "teljes értékűvé" vált, amely a mai napig tart, és hetente legalább egyszer találkoznak.

A nő elismeri, hogy a helyzet nagyon zavaros, mivel neki is van párkapcsolata és gyereke is. Reménykedik abban, hogy egyszer a főnöke férje az övé lesz, és abban állapodtak meg, hogy addig nem lépnek tovább, amíg a gyerekeik el nem érik a 18 éves kort. A férfi gyereke esetében ez még hat évet jelent, míg a nő gyereke esetében még 14 évet, mivel a gyereke még csak négyéves.