Nádai Anikó karrierje előtti kihívásokról mesélt

Nádai Anikó, az RTL csatorna egyik legismertebb műsorvezetője, megosztotta korábbi munkatapasztalatait, amelyek még iskolás korában kezdődtek.

Már a tanulmányai idején belekóstolt a munka világába, és nyáronként különböző alkalmi munkákat vállalt. Anikó, aki jelenleg az RTL Reggeli című műsorának egyik vezetője, és korábban több népszerű műsorban is megfordult, mint például a Farm, a Házasodna a gazda, a ValóVilág, és saját műsora, az Anikó show háziasszonya volt, Ember Márknak, a Reggeli másik műsorvezetőjének mesélt azokról az időkről, amikor még apróságokra, például sminkkészletre gyűjtött.

Első munkájaként meggyszedéssel kereste a pénzt, ahol egy láda meggyért 1200 forintot kapott. Ezt követően fagyit árult egy cukrászdában, ahol egy kis bódéban állt a fagyipult mögött, és bár rövid ideig tartott, élvezte, hogy kiegészítő jövedelemként szolgáltak ezek a nyári munkák.

A 35 éves családanya nemrégiben arról is beszélt, hogy a sok kritika ellenére még mindig nem érzi magát teljes jogú műsorvezetőnek, és nem tudja, mikor fogja ezt a státuszt elérni.