Egy kígyóval a nyakában állt kamera elé Megyeri Csilla

Nem mindennapi kihívással nézett szembe Megyeri Csilla, amikor egy hatalmas kígyót helyeztek a nyakába egy televíziós felvétel során.

Megyeri Csilla, a ValóVilág műsorvezetője, aki Puskás Peti oldalán látható a képernyőn, nemrég egy rendhagyó helyzetben találta magát. A műsorban a villalakók különféle feladatokat hajtanak végre, amelyek hatással vannak a nyereményalapra, mely időről időre nőhet vagy csökkenhet. Egy ilyen feladat során került sor arra, hogy Megyeri Csilla egy kígyóval a nyakában jelent meg a kamerák előtt.

A műsorvezető a forgatás előtt ismerkedett meg az állatokkal, és ekkor került rá a sor, hogy egy óriáskígyót helyezzenek a nyakába. Csilla a kígyóval való találkozását követően egy videót is megosztott, amelyben elmondta, hogy az óriáskígyó áldozatát megfojtja, és minden kilégzéssel egyre szorosabbra húzza magát, ami akár negyedórán át is eltarthat. Hozzátette, hogy bár ez a helyzet nem volt veszélyes, mindig is szerette a veszélyes helyzeteket, és hálás a ValóVilág által nyújtott plusz élményekért.