Kis-Dobó Ági a férjére hajtó nőkről beszélt

Kis-Dobó Ági megdöbbentő részleteket osztott meg arról, hogy számos nő próbálkozott a férjénél, Kis-Dobó Csabánál, és ezek a helyzetek gyakran kínos jelenetekhez vezettek. A Palikék Világa by Manna Ilyen az élet című műsorban beszélgettek kapcsolatukról, ahol Ági elmondta, hogy férje különösen vonzó volt a nők számára.

Ági szerint a férje már korábban is népszerű volt a hölgyek körében, de kapcsolatuk még inkább felértékelte őt a "piacon". Elmesélte, hogy rendezvényeken és eseményeken nők tucatjai viselkedtek gusztustalanul, és szemérmetlenül közelítették meg férjét, miközben őt figyelmen kívül hagyták.

Ezzel szemben Ági azt állítja, hogy őt ritkán próbálták megközelíteni a férfiak. Tizennégy év alatt alig három esetet tudott felidézni, amikor valaki komolyan érdeklődött iránta. Egy barátnője szerint ez annak tudható be, hogy Ági körül érzékelhető egy "szexuális fal", amelyen a férfiak nem akarnak átmenni, mivel látszik rajta, hogy boldog a jelenlegi kapcsolatában.

Ági nevetve jegyezte meg, hogy néha azért jól esne, ha érezné, hogy valaki megpróbál közeledni ehhez a falhoz, még ha nem is akarja, hogy átmásszanak rajta.