Kevin Costner morfium hatása alatt forgatott

Kevin Costner a People magazinnak adott interjújában beszélt arról, hogy a 2016-os A számolás joga című film forgatása alatt vesekövei voltak, és a kezelés miatt morfiumot kellett szednie, hogy képes legyen dolgozni.

Costner elmondta, hogy a forgatás során nem akart egyetlen napot sem kihagyni, így a munkát fájdalomcsillapítók hatása alatt végezte. "Soha nem dolgoztam részegen vagy beállva forgatáson, de az utolsó két hétben, amikor A számolás jogát forgattam, morfiumon éltem" – osztotta meg tapasztalatait az Oscar-díjas színész.

A színész arról is beszélt, hogy tíz napig infúziós kezelés mellett dolgozott, és nem is érti, hogyan bírta ki. "Körülbelül három napig normális voltam, aztán valami történt velem. Morfiumcseppekkel a karomban ültem a lakókocsimban" – idézte fel Costner a nehéz időszakot.

A forgatás közben az ingujját is le kellett hajtania, hogy elrejtse az infúzió okozta véraláfutásokat. Costner bevallotta, hogy voltak pillanatok, amikor a fájdalomtól sírni kívánt, de mivel mindenki figyelte, visszatartotta a könnyeit. A nehézségek ellenére azonban szívesen emlékszik vissza a film forgatására, és örült annak, hogy a 2014-es Black or White után ismét együtt dolgozhatott Olivia Spencerrel.