Egy új kamera különös felvételei váltak virálissá

Seb Laz európai nyaralása során szerzett új kamerájával készült felvételek milliókat szórakoztatnak az interneten, mivel a halszemoptikás, 360 fokos fejkamera torz képet adott a férfi fejéről.

Seb Laz, aki egy új kamerát vásárolt a nyaralásához, nem számított arra, hogy a felvételei ennyire furcsák lesznek. A kamera egy halszemoptikás, 360 fokos fejkamera, amelynek köszönhetően a felvételeken Laz feje torzul meg. Egy kommentelő szerint a férfi úgy néz ki rajtuk, "mintha egy teknősnek és Mr Bean szerelemgyereke lenne".

A videó, amelyen Laz egy gyönyörű, fehér homokos tengerparton sétál be a kristálytiszta tengerbe, már 6,4 millió kedvelést gyűjtött. A felhasználók különösen azt emelték ki, hogy a víz alatt a férfi orra úgy néz ki, mintha uszonnyá változna. Laz humorral kezeli a helyzetet, és viccesen azt írja, hogy vissza akarja kapni a pénzét a kamera után.

A halszemoptikás kamerák gyakran okoznak hasonlóan humoros torzulásokat. Francis Bourgeois például, aki Instagramon 2,3 millió követőt gyűjtött össze azzal, hogy hasonló kamerával rögzíti, mennyire odavan a mellette elhaladó vonatokért, szintén torz képeket produkál, de nála inkább a szemei düllednek ki rendellenesen.