Ben Affleck és Jennifer Lopez házassága válságban?

Ben Affleck komor arccal távozott Los Angeles-i irodájából, miután felesége, Jennifer Lopez meglátogatta őt az európai utazása után. A színész állítólag elvitte minden holmiját a közös otthonukból, ami arra utalhat, hogy a házasságuk nem lesz hosszú életű.

Jennifer Lopez és Ben Affleck közel húsz év után újra egymásra találtak és 2022-ben összeházasodtak. Azonban úgy tűnik, a kapcsolatuk ismét válságba került, és már külön is költöztek egymástól.

A Page Six értesülései szerint Affleck elvitte az összes holmiját a közös otthonukból, amelyet most el akarnak adni. Affleck sosem kedvelte a luxusingatlant, mivel az távol volt a gyerekeitől, míg Lopez szerint a ház túl nagy volt neki és két gyermekének. A TMZ szerint a színész a múlt hét végén cuccolt el végleg az énekesnőtől.

Egy friss lesifotón Afflecket látták távozni a Los Angeles-i irodájából, ahol nagyon komornak tűnt. Több forrás is állítja, hogy a pár szakított, és egyesek szerint már a válás is folyamatban van. Az utóbbi napokban többször is a karikagyűrűje nélkül fotózták nyilvánosan, míg Jennifer Lopez nélküle utazott el nyaralni.

Matt Damon, Affleck legjobb barátja, már a frigy előtt figyelmeztette, hogy a J.Lóval kibontakozó románca helyett inkább a munkára koncentráljon, mert ebből baj lesz és újra „megégeti” magát. Damon 18 éve él házasságban feleségével, Luciana Barrosóval, és nagyra értékeli barátja véleményét. – Matt azt mondta Bennek, hogy támogatja, bárhogy is dönt, de azt szeretné, ha inkább a munkájára koncentrálna. Ráadásul azt is nehezményezte, hogy barátja rengeteg időt töltött J.Lo projektjeire koncentrálva, ahogyan az első alkalommal is tette.

A két színész szinte testvérként tekint egymásra, együtt alapítottak egy produkciós céget, az Artists Equity-t, és ők írták a Good Will Hunting Oscar-díjas forgatókönyvét. – Matt az egyetlen, akivel Ben barátkozik. Nem engedné, hogy újra az üveghez nyúljon – folytatta az informátor.

Sokan attól tartanak a környezetében, hogy a többször is elvonókúrára kényszerülő Ben Afflecken újra eluralkodik az alkoholfüggősége és megindul a lejtőn. – Úgy hallottam, hogy iszik. Tele van démonokkal. Először nem akartam felülni a rosszindulatúnak vélt pletykának, de aztán láttam őt üveges szemmel tántorogni az utcán, és ez komoly aggodalomra ad okot mindenkinek, aki törődik vele – jegyezte meg a brit lapnak egy közeli ismerős.